Esittely

Hei!

Olen harrastanut hovawartteja vuodesta 1993 lähtien ja kasvatustyöni aloitin vuonna 1998. Kasvattajana painotan jalostusvalinnoissani hyvää kokonaisuutta. Jalostukseen käytettäviltä koirilta edellytän mahdollisimman hyvää terveyttä, luonnetta ja rakennetta sekä sujuvaa liikuntaa. Kasvatustavoitteenani on rodunomainen hoffi, josta on omistajilleen iloa niin harrastus- kuin kotikoiranakin, unohtamatta myöskään rodun luontaista ominaisuutta vahtikoirana.

Kasvattajana pyrin olemaan kasvatinomistajieni käytettävissä aina tarvittaessa neuvonantajana ja tukena koiranomistajan arjessa, koko kasvattieni eliniän. Toivon myös kasvatinomistajieni tukevan kasvatustyötäni lonkkakuvaamalla koirat noin kahden vuoden iässä, luonnetestaamaan koirat 3-5 vuotiaana sekä käyttämällä koiriaan muutamissa näyttelyissä rakenne- ja ulkomuotoarvostelua varten.

Kennel Hofmacher pyrkii järjestämään vuosittaiset kennelpäivät tai koulutusviikonloppuja, joissa tarjotaan mahdollisuus koirien kouluttamiseen niin tottelevaisuuden kuin maastolajien parissa laadukkaiden kouluttajien ohjaamana. Kouluttamisen ohella tapaamiset ovat sosiaalinen tapahtuma, hauskaa toimintaa ja jutustelua meidän "Hofmacherilaisten" kesken. Vuosittain jaan kannustuspalkinnon sekä palkitsen kaikki vuoden aikana kisailleet koirakot.

Pennut luovutetaan kahdeksan viikkoisina, rekisteröityinä, 3x madotettuina, sirutettuina ja eläinlääkärin tarkistamina. Omistajat saavat mukaansa pentukansion, jossa mm. kattavat hoito- ja ruokintaohjeet. Uuteen kotiinsa pentu saa lisäksi min 10kg penturuokaa, oman viltin ja pentupannan. Halutessaan, liitän uudet omistajat vuodeksi Suomen Hovawart ry:n jäseniksi. Järjestän jokaiselle pentueelleni pentutapaamisen, niiden ollessa 6-10 kk.


JohannaKoulutukseni:

Eläintenhoitajan / Kennelyrittäjän tutkinto
Kasvattajan Peruskurssi
Kasvattajan Jatkokurssi
Jalostusneuvojan Peruskurssi
Jalostusneuvojan Jatkokurssi
Kehäsihteeri koulutus
Kennelliiton virallinen Tunnistemerkitsijä
Kennelliiton kasvattajakurssien luennoitsija 2015-
Ulkomuototuomarituomari 2018 -
Pohjois-Pohjanmaan Kennelpiirin Aluekouluttaja 2019-


Kasvattajaluokkien tulokset