Etusivu Kissani Pentueet Pentuja Esittely Linkit
Esittely

Hei!

Perheessäni on ollut maatiaiskissoja lapsuudestani lähtien. Kissoissa olen aina pitänyt niiden omaehtoisesta seurallisuudesta ja tietystä arvoituksellisuudesta. Olin jo pitkään miettinyt jonkin kissarodun harrastajaksi / kasvattajaksi alkamista. Huomasin kuitenkin pian ettei siitostasoisen kissan hankinta ollutkaan sitten ihan helpoimmasta päästä. Tällöin päädyin ihastuttavaan, hieman koiramaiseen kissarotuun Ragdolliin, jota ystäväni Felixsonin Päivi nimellä Feel-X kasvattaa.

Eläinten hoitajan ammattini ohjaamana, olen saanut työskennellä kissahoitoloissa sekä löytöeläin paikassa. Joten paljon on kokemusta kissojen kasittelystä ja hoidosta saanut. Näyttelyharrastajana kissapuolella sen sijaan olen vielä ihan noviisi, mutta enköhän niihinkin saloihin tässä vuosien saatossa pääse.

Kasvattajan pyrin huomioimaan ensisijaisesti terveyden sekä rodunomaiseen ulkonäön että luonteen. Tulen myös olemaan kasvatinomistajieni käytössä aina tarvittaessa neuvonantajana ja tukena kissanomistajan arjessa, koko kasvattieni eliniän.

Kissanpennut tullaan luovuttamaan kaksitoista viikkoisina, rekisteröityinä, 5 X madotettuina, sirutettuina ja eläinlääkärin tarkistamina. Omistajat saavat mukaansa pentukansion, jossa mm. kattavat hoito- ja ruokintaohjeet. Uuteen kotiinsa pentu saa lisäksi 2kg penturuokaa sekä oman lelun ja viltin.


JohannaKoulutukseni:

Eläintenhoitajan / Kennelyrittäjän tutkinto
Kasvattajan Peruskurssi 02/2011
Virallinen Tunnistemerkitsijä 07/2011